Welkom op mijn website

23 juni 2019

Wat gaat de tijd snel, inmiddels 10 maanden eigenaar van bjorns-tuinen.nl en gediplomeerd MBO BOL niveau 3 hovenier stedelijk groen en urban green. Moment van bezinning en bedenken hoe ik nu verder wil. Idee is om te starten in loondienst als ZZP’er om meer praktijkervaring op te doen. Daarna kan ik nog volwaardiger energie steken in mijn eigen bedrijf. Volg mij via deze pagina in mijn ontwikkeling.

17 januari 2019

Inmiddels alweer twee maanden aan het werk met mijn eigen bedrijf. De opdrachten beginnen langzaam aan binnen te komen (zie Portfolio). Helaas heb ik enkele opdrachten moeten afwijzen, omdat het meerdaagse projecten zijn die niet te combineren zijn met mijn opleiding.

In mei ga ik mijn MBO eindexamen doen en kan ik mij volledig richten op mijn bedrijf.

31 augustus 2018

De website van Bjorns-tuinen is nog volop in ontwikkeling, maar kijk gerust alvast wat rond.

Een gedachte over “Welkom op mijn website

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.